top

Værktøjsfremstilling

Vi vælger altid den bedste til opgaven

Bogense Plast trækker på et stor netværk af værktøjsproducenter, både herhjemme og i udlandet. Det er den enkelte opgave, der afgør, hvem vi benytter — det giver konkurrencedygtige priser og kortere leveringstid.

Bogense Plast har altid benyttet sig af eksterne værktøjsleverandøre. Beslutningen blev truffet for at sikre den absolut bedste kvalitet uanset opgavens art.

Det er nemlig vores erfaring, at en optimal løsning kræver specialiseret kompetence og udstyr. Og det er urentabelt at dække alle områder med mandskab og maskiner internt. Bogense Plast trækker derfor på et stort netværk af værktøjsleverandøre, både indenlands og udenlands. Det er den enkelte opgaves særlige karakter, der afgør valget. Resultatet er, at vi får bedre værktøjer til samme pris, og tilmed på kortere tid.

Tæt og effektivt samarbejde

Valg af værktøjsleverandør sker så tidligt i processen som muligt. Vi trækker på den særlige ekspertise gennem hele udviklingsforløbet. Værktøjsleverandøren indgår som en naturlig del af projektgruppen og bidrager til vurdering og udvikling af emnet gennem alle faser. Skal produktion og levering foregå ekstra hurtigt, har vi mulighed for at sætte flere værktøjsleverandøre på samme opgave. De får hver især den del, der passer bedst til deres ekspertise.

På den måde kan vi ofte mere end halvere den tid, der går til produktionsmodning.

Vi vælger altid den bedste til opgaven

Gennem årene har Bogense Plast opbygget et tæt samarbejde med nogle af de bedste værktøjsleverandører. Vi kender deres individuelle styrker - både hvad håndværk og udstyr angår. Når vi skal gennemføre en opgave, er vi aldrig i tvivl om, hvem der er bedst kvalificeret til at fremstille værktøjet.

dansk / english