top

 

Om Bogense Plast

Vi er specialister i udvikling, design, produktion, montage og levering af sprøjtestøbte plastkomponenter.

Bogense den 3. april 2020

Pressemeddelelse

Plast vil spille en vigtig rolle for os alle i en fremtid med en grøn dagsorden. Bogense Plast er med og er i en unik position, når bæredygtige løsninger skal findes – og nu er ny ejerstruktur på plads for fremtiden.

Aktierne i Bogense Plast as skifter hænder pr. 1.april 2020

Freddy Tindhof sælger sin andel i et management buy out til den nuværende ledelse i Bogense Plast: Anja Drewsen [COO], Per Grunddal Jørgensen [CTO] og Ib Jensen [CFO].

Bogense Plast blev grundlagt i 1979 af Freddy Tindhof, og har siden 2001 og frem til salget været ejet af Freddy Tindhof 75% og Per Grunddal Jørgensen 25%.

Kunderne er alle globalt repræsenteret og udvikler og producerer avancerede tekniske produkter til brancher indenfor megatrends som elektrificering, effektiv energiudnyttelse og forbrugsregistrering, vindkraft samt hospital og pleje. Virksomhedens direkte eksportandel udgør 50% af omsætningen og forventes stigende i fremtiden.


Virksomheden er specialiseret i sprøjtestøbning af avancerede plastkomponenter til nogle af Europas helt store industrivirksomheder. Kompleks multi-komponent produktion, som 2K og 3K udgør en væsentlig og stigende andel af virksomhedens omsætning. Produktionen på virksomhedens 50 sprøjtestøbemaskiner er avanceret og udpræget højvolumen. Processerne er præget af en meget høj grad af automation og IT-integration, som understøtter en udbredt digitalisering af forretningsgangene.

Virksomheden ligger i Bogense på Nordfyn og beskæftiger ca. 80 medarbejdere. Fabrikken er samlet på 7.000 m2 og indrettet i moderne faciliteter. Der produceres døgnet rundt, hele året med bemanding på alle skift.

”På trods af den nuværende globale udfordring, er der udsigt til kraftig vækst i vores virksomhed. Der er gennem de seneste år investeret målrettet i nye teknologier og IT, bygninger, - samt i vores loyale og dygtige medarbejdere. Alt sammen skal være med til at bære os videre som konkurrencedygtig partner sammen med vores fantastiske kunder på deres vækstrejse med nye og innovative produkter”.

”Vi glæder os som nye ejere til at drive denne gode virksomhed videre, og har en stærk tro på at den strategi vi har lagt for fortsat udvikling af Bogense Plast, vil være til gavn for alle kunder, medarbejdere og lokalområdet”.

På vegne af ledelsen

Per Grunddal Jørgensen CEO

Mobil +45 40106145
Mail per@bogenseplast.dk


Vores profil

Bogense Plast A/S blev grundlagt i 1979 og har efterfølgende gennemgået en særdeles positiv udvikling således, at virksomheden i dag regnes for en af landets førende selvstændige plastindustrier. Bogense Plast beskæftiger 100 medarbejdere med produktion af højkvalitetsplastemner — fra maskindele til kendte designprodukter. Produktionen er kendetegnet ved ny teknologi, orden og systematik.

 

Forretningsområde

 • Forædling af termoplast ved sprøjtestøbning
 • Montage og forarbejdning
 • Rådgivning og udvikling
 

Teknologier

 • Konventionel sprøjtestøbning
 • Avancerede sammenhænge
 • Flerkomponentstøbning
 • Automatisering af processer
 • It-systemer
 

Fabriksareal

 • 10.000 m2
 

Maskinel

 • 35 ton — 500 ton
 • 6-aks.industrirobotter
 • 4/6-aks. emnerobotter
 

Salg

 • DK 50%
 • Eksport 50%
 • USA, Kina, Litauen, Polen, Slovakiet, England, Frankrig, Holland
 

Råvareforbrug

 • 2000 ton/år

Vision, Mission og Værdier


Bogense Plasts vision

Det er vores vision, at Bogense Plast skal være markedets oplagte valg som samarbejdspartner. Vi vil vise, at plastproduktion i Danmark ikke bare er rentabelt men også fornuftigt. Vi vil vise plast som et godt, billigt, fleksibelt og miljørigtigt materiale.


Bogense Plasts mission

Vi vil opfylde vores vision ved at sikre størst mulig værdiskabelse for kunden gennem effektivt samspil mellem plastmaterialernes helt unikke egenskaber, kreative medarbejder og avanceret teknologi.

Vi vil ekspandere selektivt og ønsker at høre til blandt de absolut førende virksomheder på det danske marked. Vi vil gennem høj effektivisering og medarbejdertilfredshed skabe en indtjening, der gør det muligt at investere i medarbejder og nye teknologier for forsat at kunne tilbyde de bedste services til vores kunder, såvel lokalt som globalt.

Åbenhed og nærhed til vores kunder og leverandører samt opbygning og pleje af relationer skal være kendetegnende for samhandlen med Bogense Plast as.


Bogense Plasts værdier

De værdier der gennemstrømmer Bogense Plast, binder os sammen og fortæller hvem vi er, er således:

Stolthed
Fordi vi er og ønsker at være stolte af vores virksomhed, medarbejdere og produkter.

Grundighed
Fordi vi er til gennemarbejdede løsninger der giver høj kvalitet og høj servicegrad.

Ydmyghed
Fordi vi lytter, lærer, deler og giver plads til andre.

Mangfoldighed
Fordi vi tror på at flere synsvinkler giver bedre resultater.

Ærlighed og ordholdenhed
Fordi vi ønsker længerevarende relationer.

Referencer


Bogense Plast

Tal med vores eksperter

Vi har både tid og lyst — til at høre om dit projekt.