top

 

Om Bogense Plast

Vi er specialister i udvikling, design, produktion, montage og levering af sprøjtestøbte plastkomponenter.

Historie

Historien om Bogense Plast begynder i 1979, da den tidligere kabeltromlefabrik JOJO køber det gamle jernstøberi i Bogense.

Der er masser af Plads så JOJO’s daværende direktør, Jens Ole Madsen, tilbyder sin plastleverandør fra Kolding, at han kan flytte ind og blive eneleverandør. Freddy Tindhof tager imod tilbuddet og starter Bogense Plast med en maskinpark bestående af 6 sprøjtestøbemaskiner, sig selv og sin kone Hanne Tindhof som medarbejdere.

Udviklingen går stærkt, og i 1982 køber Freddy Tindhof det gamle elværk på havnen i Bogense. Der er 300 m2 produktionslokaler at boltre sig på, så der er plads til fremgang, og beliggenheden er perfekt med udsigt til den gamle havn og de smukke skibe.


Foto: Nils Mogensen Svalebøg (fyens.dk)

I 1988 tager Freddy Tindhof endnu et stort skridt, da han ansætter Bogense Plasts første ingeniør, Per Jørgensen. Samtidig får han for første gang udarbejdet markedsføringsmateriale, for nu skal der gang i forretningen.

Samarbejdet med Per Jørgensen bliver tæt og langvarigt. Sammen får de store kunder som Linak og Danfoss i hus. Fremgangen fortsætter og i 1995 er ambitionen at blive systemleverandør, så Bogense Plast bevæger sig ind på montageområdet. Montage-, lager- og administrationslokaler på Fynsvej i Bogense købes af JOEL, og der etableres montage og lager. Det er dog fortsat sprøjtestøbning, der er kernekompetencen, og ligger hjertet nærmest. Både Freddy Tindhof og Per Jørgensen har med hver sin indfaldsvinkel været dybt involverede i formudvikling og sprøjtestøbning, og sammen har de skabt en virksomhed med teknisk grundighed som adelsmærke.

Ambitionerne vokser, og i 2001 tager Bogense Plast sit hidtil største skridt. Virksomheden indleder et eneleverandørsamarbejde med Faber A/S som producerer solafskærmning i høj kvalitet.         

Bygningerne på Fynsvej udvides med 3000m2 produktionslokale,hvor alle aktiviteter samles. Antallet af maskiner runder 50, samtidig med at antallet af medarbejdere når op på 75.

Og netop medarbejderne har med deres utrolige engagement og arbejdsindsats været med til at gøre Bogense Plast til det, virksomheden er i dag, nemlig en rummelig og effektiv arbejdsplads, der leverer kvalitet, og som vi er meget stolte af.

Men ambitionerne rækker videre. Bogense Plast skal være større endnu. Og selvom Freddy Tindhof trapper ned for at bruge mere tid på sine store interesser, golf og opera, sidder han fortsat for bordenden. Men Per Jørgensen overtager stadig flere af de tøjler, Freddy Tindhof slipper, så Bogense Plast fortsætter i den samme ånd, som har sikret os den stærke position vi indtager i dag.


Vores profil

Bogense Plast A/S blev grundlagt i 1979 og har efterfølgende gennemgået en særdeles positiv udvikling således, at virksomheden i dag regnes for en af landets førende selvstændige plastindustrier. Bogense Plast beskæftiger 100 medarbejdere med produktion af højkvalitetsplastemner — fra maskindele til kendte designprodukter. Produktionen er kendetegnet ved ny teknologi, orden og systematik.

 

Forretningsområde

 • Forædling af termoplast ved sprøjtestøbning
 • Montage og forarbejdning
 • Rådgivning og udvikling
 

Teknologier

 • Konventionel sprøjtestøbning
 • Avancerede sammenhænge
 • Flerkomponentstøbning
 • Automatisering af processer
 • It-systemer
 

Fabriksareal

 • 10.000 m2
 

Maskinel

 • 35 ton — 500 ton
 • 6-aks.industrirobotter
 • 4/6-aks. emnerobotter
 

Salg

 • DK 50%
 • Eksport 50%
 • USA, Kina, Litauen, Polen, Slovakiet, England, Frankrig, Holland
 

Råvareforbrug

 • 2000 ton/år

Vision, Mission og Værdier


Bogense Plasts vision

Det er vores vision, at Bogense Plast skal være markedets oplagte valg som samarbejdspartner. Vi vil vise, at plastproduktion i Danmark ikke bare er rentabelt men også fornuftigt. Vi vil vise plast som et godt, billigt, fleksibelt og miljørigtigt materiale.


Bogense Plasts mission

Vi vil opfylde vores vision ved at sikre størst mulig værdiskabelse for kunden gennem effektivt samspil mellem plastmaterialernes helt unikke egenskaber, kreative medarbejder og avanceret teknologi.

Vi vil ekspandere selektivt og ønsker at høre til blandt de absolut førende virksomheder på det danske marked. Vi vil gennem høj effektivisering og medarbejdertilfredshed skabe en indtjening, der gør det muligt at investere i medarbejder og nye teknologier for forsat at kunne tilbyde de bedste services til vores kunder, såvel lokalt som globalt.

Åbenhed og nærhed til vores kunder og leverandører samt opbygning og pleje af relationer skal være kendetegnende for samhandlen med Bogense Plast as.


Bogense Plasts værdier

De værdier der gennemstrømmer Bogense Plast, binder os sammen og fortæller hvem vi er, er således:

Stolthed
Fordi vi er og ønsker at være stolte af vores virksomhed, medarbejdere og produkter.

Grundighed
Fordi vi er til gennemarbejdede løsninger der giver høj kvalitet og høj servicegrad.

Ydmyghed
Fordi vi lytter, lærer, deler og giver plads til andre.

Mangfoldighed
Fordi vi tror på at flere synsvinkler giver bedre resultater.

Ærlighed og ordholdenhed
Fordi vi ønsker længerevarende relationer.

Referencer


Bogense Plast

Tal med vores eksperter

Vi har både tid og lyst — til at høre om dit projekt.